Burgemeester Hugo Maes niet tevreden met communicatie en tijdstip afsluiting van zijstraten N16

TEMSE – Naar aanleiding van het persbericht dat Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) verspreidde over het afsluiten van twee zijstraten van de gewestweg N16 reageert burgemeester Hugo Maes (CD&V). Hij stuurde hierover een mail naar de verantwoordelijken van AWV.

“Ik zal niet toelaten als burgemeester dat de Laagstraat en de S.G.Boereboomstraat al worden afgesloten zolang de signalisatie en lichtenregeling nog niet in orde zijn op voornoemd kruispunt en het viaduct over de E17 niet opnieuw open is”, stelt Maes. “De werken aan het kruispunt N16 – Hoogkamerstraat zijn zo goed als klaar, maar er is wel nog een probleem met de signalisatie, de leveringen van de definitieve borden, en de verkeerslichten zullen ook maar pas in december definitief zijn. Nu staan er nog tijdelijke werflichten.”

“Daarbij staat de verkeerslichtenprogrammatie ook nog niet op punt, waardoor men te lang moet staan wachten in de Kapelanielaan om aan te sluiten op het kruispunt om richting N16 – Bornem of centrum Temse – te rijden”, klinkt het. Na de samenkomst van de Verkeerscel is er gisteren door de verkeersdienst van onze politiezone nog contact opgenomen met de werfleider omdat de signalisatie nog niet in orde is.”

“Het is dus voorbarig om in jullie communicatie al melding te maken dat de desbetreffende kruispunten al afgesloten worden op 13 september”, aldus Hugo Maes in zijn officieel schrijven naar de verantwoordelijke bij Wegen en Verkeer.

(Archieffoto 2018)

Een gedachte over “Burgemeester Hugo Maes niet tevreden met communicatie en tijdstip afsluiting van zijstraten N16”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *