50 Tinten Brijs sluit Feria spetterend af

Bestuur organiserende vzw bijzonder tevreden met verloop en bezoekersaantal voor de feesten

ELVERSELE – De tweede editie van Feria in Elversele, voor de eerste keer georganiseerd door de gloednieuwe vzw Elversele in Beweging, was een topper.
De Temsese coverband 50 Tinten brijs sloot het event zondagavond op een spetterende manier af.

“Deze tweede editie van Feria was uitgebreider dan de eerste editie vorig jaar die zich hoofdzakelijk afspeelde bij Serge en Brigitte in Onder Den Toren”, stelt voorzitter Davy De Rijbel. “Het was met een klein hartje dat we met het bestuur de uitdaging aangingen om de feesten in Elversele nieuw leven in te blazen. Het was afwachten of de bewoners van Elversele dit gingen smaken. Maar vandaag is meer dan bewezen dat dit een groot succes was.”

“We hebben bewezen dat ze niet enkel in Sombeke weten wat feesten is”, lacht Davy. “En dit is de drijfveer om er volgend jaar nog een een ‘goeie lap’ op te geven. De bewoners van Elversele opnieuw naar buiten halen en het dorp in beweging zetten. Dat is ook de leuze van onze vereniging: ‘Elversele in beweging’.”

De ganse zondag was het op terras achter de kerk en op de rommel – en ambachtenmarkt een komen en gaan van bezoekers.

Extra podium ?

“Het was overal een gezellige drukte, ook zaterdag, dan wel met iets minder feestvierders”, aldus de voorzitter. “En deze feestsite achter de kerk onder de bomen is een unieke locatie. Met als apotheose op zondagavond het spetterende optreden van de Temsese coverband 50 Tinten Brijs mogen we toch stellen dat we vandaag (zondag red.) totaal zowat 1000 bezoekers over de vloer kregen. Een fantastische afsluiter van de zomer.”

Naar volgend jaar zit er misschien een uitbreiding in van de feesten.

“Binnenkort gaan we deze editie evalueren en gaan we met het bestuur bekijken wat we volgend jaar kunnen doen”, stelt De Rijbel. “Ik zou bijzonder graag volgend jaar een tweede podium plaatsen op de parking van de Emiel Naudtszaal. Maar het moet wel financieel haalbaar blijven. Uiteraard blijven we ook op deze unieke locatie achter de kerk aan de slag.”

Meer foto’s, klik hier
Filmpje volgt…

Ook zondagnamiddag was het gezellig druk voor een concert van de plaatselijke harmonie
50 Tinten Brijs zorgde zondagavond voor een spetterend einde van de feesten

Een gedachte over “50 Tinten Brijs sluit Feria spetterend af”

  1. Het gebouw was vooral bekend onder de naam van de privéclub ” Burgerkring “. Temsica was de overkoepelende NV. De Burgerkring was de middenstandsvereninging (ook voor vrije beroepen) die allerlei activiteiten organiseerde ten behoeve van haar leden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *