Saartje Vandendriessche en de paashaas van KWB Temse nemen je mee op luistertocht

TEMSE – Zin een portie paaspret? Grijp dan je wandelschoenen en smartphone, en ga met familie, vrienden of de jeugdbeweging op pad voor een leuke QR-luistertocht, met de stem van Saartje Vandendriessche. Kwb-Temse laat met dit paasavontuur haar buurt bruisen van plezier.

De luisterwandeling in paasthema is een leuke uitstap voor jong en oud.

“Naast de verhalen zijn er tijdens de wandeling ook verschillende vragen en opdrachten. Zo is er een leuke afwisseling tussen wandelen, luisteren en spelen. Ideaal voor kinderen!”, vertelt Patrick Pauwels van kwb-Temse enthousiast.

Lekkerbekken en mysterie

Als deelnemer kan je – aan de hand van QR-codes op de borden langs de route – twee verschillende verhalen beluisteren. Voor beide is actrice, presentatrice en sportliefhebber Saartje Vandendriessche verteller. Het ludieke paasavontuur voor de jongsten (-8-jarigen) is er eentje voor echte lekkerbekken onder ons. De +8-jarigen kunnen op pad om een mysterie te ontrafelen. An Neven, auteur van verhalen voor (jong)volwassenen, schreef de kinderverhalen speciaal voor kwb.

Ideale gezinsuitstap

Al sinds het najaar van 2020 organiseert kwb regelmatig luisterwandelingen, waar duizenden gezinnen plezier aan beleven. Kwb-Temse heeft zo’n 1800 flyers verdeeld van deze lentewandeling aan de kinderen van de lagere scholen van Steendorp, Temse en Tielrode.

De flyer werd in diverse scholen verdeeld

“Met deze laagdrempelige activiteiten laten we mensen op een simpele en leuke manier samen iets beleven, én doen wij onze buurt opnieuw bruisen”, klinkt het.

Verbinding blijft de essentie voor kwb. “Het is belangrijk dat we verbonden blijven met elkaar. Of het nu een wandeling, workshop, kookles of gezinsnamiddag is: zolang we samen beleven is alles goed!”

De paastocht van kwb-Temse loopt van 26 maart tot 24 april 2022. De wandeling van 6,5 km start aan het Rozenhof, Roeland Lefèvrestraat 5 in Temse en gaat langs rustige voetwegels richting het prachtige provinciaal domein “De Roomacker” in Tielrode. Meer informatie vind je op de Facebook-pagina van kwb-Temse. Een overzicht van alle kwb-paastochten vind je op www.kwb.be/paastochten.

Saartje Vandendriesche is de stem van de luisterwandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *