Ook coverband Atomika met Temsenaar Harry de Loose kan weer optreden

TEMSE – Na de twee jaar stilte door de pandemie is ook de band Atomika opnieuw gestart met optreden. Temsenaar Harry De Loose is piano – en keyboardspeler bij de band.

“Eindelijk kunnen we opnieuw optreden”, aldus Harry De Loose. “Afgelopen donderdag stonden we in Ravelingen in Knokke-Heist voor 600 aanwezigen. En er volgen nog meer optredens, in Nieuwpoort voor 800 mensen, Antwerpen, Lokeren, Wielsbeke…. Waarschijnlijk het gevolg van twee jaar niks te kunnen doen. Maar ook zeker door de studio-opnamen en de vier clips die voorheen gemaakt zijn. Bijna dagelijks lopen er boekingen binnen. Dankzij de extra zangeres Belinda De Bruyn die ooit deelnam aan de Voice Van Vlaanderen en nu onze band komt versterken. Zij wordt naast Mikael de nieuwe “lead female Vocalist”.

Harry De Loose


Harry De Loose heeft als geboren en getogen Temsenaar ook al heel wat muzikale watertjes doorzwommen. Maar in Temse blijft hij wellicht bekend als dé man van de voormalige coverband de Joe Pillerband.

De voorbije jaren maakte hij ook deel uit van de rockband Primates in Progress. Sinds een tweetal jaren is hij aan de slag bij de professionele coverband Atomika

Zanger van de band is Mikael Ophoff, hij maakte ooit nog het mooie weer tijdens de Voice Van Vlaanderen, de talentenwedstrijd op VTM.

www.atomika.be

Coverband Atomika met tweede van rechts Harry De Loose
Opname clip Atomika aan het Mass in Antwerpen met Harry De Loose op keyboards

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *