POLITIE. Intrekking rijbewijs, woningbrand, graffiti en vandalisme voertuig

Intrekking rijbewijs

Zondagnacht werd het rijbewijs van een 24-jarige vrouw uit Hamme onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De vrouw legde zowel een positieve ademtest als een positieve speekseltest af.

In de Rupelmondestraat in Kruibeke werd een bromfietster onderschept. Samen met zijn passagier droegen ze geen helm. De bestuurder, een 19- jarige man uit Kruibeke legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,35 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor zes uren.

Woningbrand

Zaterdagnacht was er een uitslaande brand in de Ph. Haumanstraat. De woning werd totaal vernield door de brand. De naastgelegen woningen liepen eveneens schade op. Een achterbouw van een woning in de Stationstraat liep eveneens veel schade op. Er werd niemand gewond. Bij het uitbreken van de brand was er niemand in de woning. Het parket stelde een branddeskundige aan. In de loop van de dag werden verschillende verhoren afgenomen. Het onderzoek is lopende.

Graffiti

Een patrouilleploeg kon twee minderjarigen vatten die in Kruibeke op 15 plaatsen graffiti hadden aangebracht. Een getuige had een beschrijving kunnen geven van de daders. Toen een patrouille die twee minderjarigen zagen, gingen deze lopen. Beiden konden worden gevat.

Vandalisme voertuig.

In de Smesstraat in Temse werd een voertuig beschadigd door twee dronken Portugezen. Beiden konden worden gevat en werden opgesloten in de cel ter ontnuchtering. Ze zullen moeten opdraaien voor de gemaakte schade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *