Politie zoekt getuigen van grijpdiefstal

TEMSE – De politiezone Kruibeke-Temse is op zoek naar getuigen van een grijpdiefstal op vrijdag 11 februari 2022 rond 11.00 uur in de Scheldestraat.

De feiten dateren dus van 11/02/2022 om 11:02 uur in de Scheldestraat in Temse.
De politiediensten hebben naar aanleiding van een grijpdiefstal camerabeelden die spijtig genoeg niet duidelijk genoeg zijn om over te gaan tot identificatie van de verdachten.

Men ziet op de beelden wel een man die getuige is van de feiten. Deze man zou de verdachten misschien kunnen herkennen of beschrijven. Deze man loopt in de Scheldestraat komende uit de richting van de Markt.

De twee verdachten lopen eerst voor de man (richting Markt) maar beiden steken de straat over – waar het slachtoffer loopt. De man loopt parallel met het slachtoffer en de verdachten, wanneer de grijpdiefstal zich voordoet. Op het moment dat het slachtoffer ten val komt, merkt de man dit op en begeeft hij zich (met een hond aan de leiband) naar de overzijde van straat. Hier gaat de getuige vermoedelijk in gesprek met het slachtoffer.

De ene verdachte loopt weg richting Boodtstraat en de andere blijft ter plaatse en staat naast de man.
Indien er nog andere mensen iets hebben gezien, kunnen deze zich ook melden op het commissariaat op de Zaat of telefonisch contact opnemen op het nummer 03/711 02 02.

Themabeeld (C) Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *