POLITIE. Aanrijding met vlucht, intrekking rijbewijs en snelheidscontroles

Aanrijding met vlucht

Dinsdagmorgen 5 januari was er een aanrijding met vlucht in de Gasthuisstraat in Temse. Een 18-jarige vrouw werd aangereden door een voertuig tijdens het oversteken van de straat. De bestuurder heeft de vlucht genomen. De voetgangster werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Het onderzoek naar de dader is lopende.

Intrekking rijbewijs

Het rijbewijs van een 27-jarige man uit Temse werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man werd gecontroleerd in de Spoorweglaan. Hij legde een positieve speekseltest af. Hij had ook een kleine hoeveelheid drugs bij. Dit werd inbeslaggenomen.

Snelheidscontroles

3 gedachtes over “POLITIE. Aanrijding met vlucht, intrekking rijbewijs en snelheidscontroles”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *