Fietsersbond niet tevreden met aanleg ‘nepfietsoversteekplaats’

TEMSE – Zaterdag organiseerde Fietsersbond Temse weer een fietsactie. Voor de eerste actie na lange tijd richtte men zich op het vernieuwde fietspad dat aangelegd wordt in de Hoogkamerstraat, ten noorden van de N16.

De lokale fietsersbond is niet tevreden met de aanleg van de fietsoversteekplaats naast het gevleugelde zebrapad aan het maatwerkbedrijf, vlakbij het viaduct

“Niettegenstaande onze vraag voor een ‘echte’ fietsoversteekplaats naast het gevleugeld zebrapad in de Hoogkamerstraat, ter hoogte van het maatwerkbedrijf, is daar toch een nepfietsoversteekplaats aangebracht”, klinkt het bij Jozef Van breuseghem. “We zijn benieuwd hoe de fietsoversteekplaats tussen de Eurolaan en de Kapelanielaan, vlakbij de N16, zal uitgevoerd worden.”

De Fietsersbond ging ook een kijkje nemen aan het kruispunt van de Eigenlostraat en de Houiten Schoen.
“Ook daar zijn een aantal dingen die beter kunnen voor de fietser”, klinkt het. “Het kruispunt ligt wel op grondgebied Sint-Niklaas, maar hier gaan vele fietsers uit Temse passeren. Daarom is de schepen van Mobiliteit van Sint-Niklaas Carl Hanssens op de hoogte gebracht van de fouten. Hij komt binnenkort ter plaatse en per fiets het kruispunt observeren.”

Meer foto’s, klik hier

“Ter hoogte van het maatwerkbedrijf, is och een ‘nepfietsoversteekplaats’ aangebracht”, klinkt het bij Jozef Van Breuseghem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *