Kermis Velle traditioneel afgesloten met optreden van coverband Remi’s Verloren Zonen

TEMSE-VELLE – Traditiegetrouw werd Velle kermis op dinsdagavond 10 augustus afgesloten met een muzikaal optreden van coverband Remi’s Verloren Zonen aan het terrein van VK Velle. Het was meteen het eerste kleinschalige optreden in groot-Temse na het uitbreken van de coronacrisis.

Remi’s verloren zonen is een gelegenheidscoverband, samengesteld door en in het teken van de Vellenaar en bezieler Remi Daelman.

Remi maakte in de jaren 60 deel uit van de succesvolle vriendenband ‘Theo & The Beatboys’. Remi, Harry De Loose en Frank Maes hadden trouwens in de jaren ’90 al de band ‘Reality’.

Deze keer waren er ook gastoptredens van Jan Waegeman ,Marc Behiels, en Ferre Vandervreken beiden van de band Unpayable.

“We doen de afsluit van Velle kermis toch al zowat tien jaar “, stelt muzikale duizendpoot Harry De Loose. “Normaal doen we het optreden binnen in de kantine maar door corona mocht het enkel in openlucht. We zijn in ieder geval super blij dat we eindelijk weer op een podium konden staan en het publiek muzikaal entertainen.”

Meer foto’s, klik hier
Filmpje volgt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *