Kinderen leven zich uit tijdens Go- Cart-Race

TEMSE-VELLE – Aan het begin van kermiszondag op Temse-Velle konden tientallen kids van 4 tot 12 jaar zich uitleven tijdens de jaarlijkse Go-Cart-Race.

“Op een afgesloten parcours reden ze met eigen go-carts individueel een hindernissenparcours, met begeleiding waar nodig want deelnemen is veel belangrijker dan winnen”, aldus mede-organisator Philippe Van Robaeys. “Om aan de coronaregels te voldoen werd het parcours en de ‘pits’ uitgebreid. Zodat het publiek beter verspreid stond.”

Langsheen het parcours was er, ook voor de meisjes en jongens die niet deelnamen, kinderanimatie voorzien. Met ondermeer een ballonnenplooier, clown, glittertattoo’s, springkastelen en de gemeentelijke Pretcamionette.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *