Nieuwe moto voor politiezone Kruibeke-Temse

De politiezone Kruibeke-Temse heeft zijn al omvangrijk en gevarieerd wagenpark uitgebreid met een nieuwe moto. Het betreft een BMW R12WT. Hij vervangt één van de Yamaha-moto’s.

De nieuwe moto wordt ingezet voor de Verkeersdienst. Deze dienst werd onlangs uitgebreid met 2 personeelsleden en zal in de toekomst nog extra leden bij krijgen. Hij bestaat momenteel uit een hoofdinspecteur, 2 inspecteurs en 2 agenten. De coördinatie is in handen van commissaris Katty De Bruyn.

De Verkeersdienst telt 3 motards. Zij worden ingezet bij allerhande begeleidingen, nemen deel aan verkeersacties, rijden patrouilles waarbij o.a. extra aandacht wordt geschonken aan foutparkeerders, gordeldracht, gsm-gebruik achter het stuur, fietsverlichting, alcoholcontroles… Het is duidelijk dat de motards een belangrijke rol spelen in het hedendaagse verkeersgebeuren.

Politiemoto PZ 2016
burgemeesters Luc De Ryck en Jos Stassen met commissaris Katty De Bruyn, Koen Laurijssen en Franky Schelfaut van de Verkeersdienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *