Regenboogzebrapad aan Vita Scheldebad symbool voor diversiteit

TEMSE – Op vraag van de jeugdraad is er in de Kasteelstraat ter hoogte van het Vita Scheldebad een regenboogzebrapad aangelegd.

Elk jaar rond 17 mei (Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie of IDAHOT) wappert de regenboogvlag ook in Temse. De gemeentelijke Jeugdraad vroeg het College van Burgemeester en Schepenen om niet één keer per jaar maar een heel jaar lang aandacht te hebben voor diversiteit.

“Met de aanleg van een regenboogzebrapad aan het zwembad van Temse geeft het Lokaal Bestuur een belangrijk signaal in de publieke ruimte dat iedereen welkom is in onze gemeente, dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en dat er geen plaats is voor zinloos geweld”, klinkt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *