POLITIE. Geparkeerd voertuig aangereden in St-Jorisstraat

Verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Sint-Jorisstraat

Geparkeerde auto aangereden in St-Jorisstraat(Foto: Facebook)

Deze morgen werd een geparkeerd voertuig aangereden in de Sint-Jorisstraat. De bestuurder die het voertuig aanreed, pleegde vluchtmisdrijf. Er was veel schade aan het geparkeerde voertuig.

 

Intoxicatie

Tijdens een patrouille deze nacht, werd een voertuig onderschept op Cauwerburg in Temse. De bestuurder, een 25 jarige man uit Sint Niklaas, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 0,76 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd voor 3 uren ingehouden.

Verkeersongeval met gewonden

Deze morgen omstreeks 8.15 uur was er een aanrijding tussen twee voertuigen in de Bazelstraat in Kruibeke. Eén van de bestuurders kwam van de oprit en had een aankomend voertuig niet opgemerkt. Door de aanrijding waren er enkele brokstukken op een geparkeerde wagen terecht gekomen. Eén van de bestuurders, een 31 jarige vrouw uit Kruibeke, en een 15 jarige passagier uit het andere voertuig werden overgebracht naar het ziekenhuis in Bornem voor verzorging.

Snelheidscontroles

Deze morgen werden er snelheidscontroles gehouden op de volgende plaatsen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *