Afbraak woningen voor realisatie Oostelijke Tangent volop aan de gang

TEMSE/SINT-NIKLAAS – In de Laagstraat, in de industriezone TTS, en de Eigenlostraat op de grens van Temse en Sint-Niklaas is men volop bezig met de sloop van enkele woningen die plaats moeten maken voor de aanleg van de Oostelijke Tangent, het sluitstuk van de zogenaamde Ring rond Sint-Niklaas.

In de Eigenlostraat is zo de voormalige taverne ’t Lijsternestje bijna met de grond gelijk gemaakt. De sloop van de gebouwen moet vandalisme en dergelijke uitsluiten.

De administratieve procedure voor de aanleg van de nieuwe ringweg is volop aan de gang. Maar voor de eerste spadesteek van de werken zal gebeuren vloeit er wellicht nog heel wat water naar de Schelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *