POLITIE. Dronken vrouw rijdt verschillende voertuigen aan

Fietsster komt ten val

Woensdag 2 juni kwam een fietsster ten val in de Nederstraat in Kruibeke. De 75-jarige vrouw uit Kruibeke raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.

Motorrijdster komt ten val door glad wegdek

In de nacht van woensdag op donderdag kwam een motorrijdster ten val in de Schipperslaan in Temse. Door de regenval was het wegdek verraderlijk glad. De motorrijdster raakte licht gewond maar moest niet naar het ziekenhuis. De motor moest getakeld worden.

Aanrijding tussen fietsers

In de Scouselestraat in Temse kwamen twee fietsers in aanrijding met elkaar. Één fietser, een 55 jarige man uit Kruibeke, werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere fietser, een 33-jarige man uit Puurs-Sint-Amands, had enkele kleine kwetsuren. Hij kon zijn weg naar huis gelukkig wel verder zetten.

Dronken vrouw rijdt verschillende voertuigen aan

In de Hogenakkerstraat in Tielrode reed een bestuurster eerst een spiegel van een geparkeerd voertuig af. Daarna ramde ze een ander geparkeerd voertuig. De 33-jarige vrouw uit Temse raakte hierbij licht gewond en werd naar het ziekenhuis afgevoerd. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 2,67 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Kop-staartaanrijding in de Kapelstraat

In de Kapelstraat in Temse gebeurde woensdagavond een kop-staartaanrijding waarbij drie voertuigen betrokken waren. Een 33-jarige moeder en haar twee kinderen raakten hierbij licht gewond, maar moesten niet overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Foto: (C) Shutterstock

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *