Vijf Temsese gezinnen vallen in de prijzen met Paasszoektocht

TEMSE – Van 3 tot 30 april kon je in Temse op zoek gaan naar ‘caches’ of kleine schatten die verstopt zaten op verschillende plaatsen in het centrum van onze gemeente. De paaszoektocht was een succes: niet minder dan 471 belangstellenden namen deel, 104 formulieren werden ingediend. Vijf gezinnen vielen in de prijzen.

Geocaching is ‘in’: een schat (of cache) verstoppen, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan op basis van GPS-coördinaten. Het Waasland telt een aantal specialisten. Eén ervan is Danny Wagemans. Toerisme Temse nam hem onder de arm, met het verzoek de event-loze coronamaanden op te vrolijken met een zoekwedstrijd. En zo gebeurde.

De prijsuitreiking vond plaats in beperkte kring op zaterdag 15 mei.

De gelukkige winnaars waren de families Derre, Dewachter, Heynderickx, Scheltens en Decrock, allen uit de centrumgemeente Temse. Burgemeester Luc De Ryck interviewde Danny Wagemans, de laureaten en Toerisme Temse-voorzitter Rita Heerwegh.

Er werd ook hulde gebracht aan de samensteller, die graag inging op het verzoek om de zoektocht volgend jaar te hernemen.

Samensteller Danny Wagemans (midden) geflankeerd door de winnaars, burgemeester Luc De Ryck en voorzitter Toerisme Temse Rita Heerwegh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *