Alle info over vaccinatieproces Covid-19 in filmpje en brochure

TEMSE/SINT-NIKLAAS – Komende maanden wordt elke Temsenaar (18+) verwacht in vaccinatiecentrum ’t Bau-huis in Sint-Niklaas. Vanaf vandaag valt ook een infobrochure in elke brievenbus in Temse.

In een filmpje (onder) kan je alvast zien hoe het vaccinatieproces concreet zal georganiseerd worden: toegankelijkheid, controle, onthaal, medische administratie, vaccinatie, rustzone en allerlei praktische instructies.

Alle informatie in verband met de vaccinatie voor de Temsenaar kan je terugvinden op www.vaccinatiebauhuis.be en www.temse.be.

Vanaf vandaag 9 maart mag je ook de infobrochure met alle praktische informatie over de COVID-19-vaccinatie, samengesteld door de gemeentebesturen van Sint-Niklaas en Temse, in je brievenbus verwachten.

In de brochure vind je detailinfo over de vaccinatie-uitnodiging, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van ’t Bau-huis, de gang van zaken in het vaccinatiecentrum, de infolijnen en de hulp voor inwoners die niet zelfstandig naar het vaccinatiecentrum kunnen komen.

De beide burgemeesters beklemtonen nogmaals dat het van levensbelang is dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren.

De brochure kan je ook downloaden via www.temse.be en www.vaccinatiebauhuis.be.

Extra papieren exemplaren kunnen gratis aangevraagd worden via infobalie@temse.be, 03 710 13 75 – onthaal@ocmwtemse.be, 03 710 25 04 – centrumleider@sleutelzorgtemse.be, 03 710 25 04

 

Een gedachte over “Alle info over vaccinatieproces Covid-19 in filmpje en brochure”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *