Quiz over toeristische hoogtepunten van Temse

TEMSE – Quizzen zijn in Temse al jaren ‘in’. Zeker ook in coronatijden vormen zij een ideale invulling van de vrije tijd, vandaar dat de gemeentelijke dienst Toerisme en Toerisme Temse het initiatief hebben genomen voor de samenstelling van een toeristische quiz over Temse.
Quiz Toerisme Temse

De quizvragen en antwoordformulieren worden gepubliceerd op www.temse.be. Deelnemers kunnen hun antwoorden tot 15 maart insturen aan museum@temse.be of deponeren in de brievenbus van AC De Zaat, Frans Boelplein 1, Temse (t.a.v. Elke Koppen).

De 10 beste scores worden beloond. Onder de deelnemers worden bovendien – via een onschuldige hand – nog eens 5 prijswinnaars aangeduid.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *