Okra Academie Waterkant start met online lezingen

TEMSE – Omdat fysieke samenkomsten nog niet mag wegens corona organiseert Okra Academie Waterkant voortaan online lezingen. Op maandag 15 februari start men met de voordracht ‘Zuidelijk Afrika’. De deelname is gratis.

Ook de activiteiten van OKra Academie Waterkant liggen door Corona sinds maart vorig jaar stil”, stelt voorzitter Eddy Van Acker. “Het ziet er ook niet naar uit dat we in het voorjaar nog lezingen in de bovenzaal van de Roxy zullen kunnen organiseren. Vandaar dat we beslist hebben om zolang het, om coronaredenen, niet anders kan, onze lezingen online uit te zenden.”

Youtube

“Op maandag 15 februari gaan we er dus terug aan beginnen. Nog niet in onze vertrouwde zaal maar wel via het internet, bij de leden thuis”, klinkt het.

Wie de lezing wil volgen kan zich inschrijven op dit emailadres: okra.academie.waterkant@gmail.com

“De dag vóór de lezing sturen wij, wie ingeschreven is, een email met daarin een link”, doet Van Acker uit de doeken. “Die klik je een kwartier voor de start van de lezing aan, YouTube zal automatisch opstarten en wij zullen op je scherm verschijnen. Eenvoudiger kan niet. Er is geen enkele computerkennis vereist.”

Voorproefje

“Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad maar wij zijn er klaar voor. Net zoals in de Roxy komt er de dag van de lezing een spreker langs. Hij of zij moet zo ontvangen worden dat er in alle veiligheid kan opgenomen en doorgestuurd worden. Gelukkig kunnen we daarvoor rekenen op de steun van het gemeentebestuur van Temse.”

“Na de lezing zal onze spreker zelfs de vragen beantwoorden. Hoe we onze leden een tas koffie of thee via het internet kunnen aanbieden hebben we nog niet gevonden”, grapt de voorzitter. “Een voorproefje van het onderwerp van de uiteenzetting wel.”

Zuidelijk Afrika’ Live voordracht met foto en film via Youtube
15 februari 2021 14:00 – 16:00 2×50 min met pauze.

Een voorproefje van de lezing bekijk je hieronder

 

Een gedachte over “Okra Academie Waterkant start met online lezingen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *