Goed nieuws: Carnavalsgroepen uit groot-Temse krijgen volgend jaar een financiële vergoeding

TEMSE/STEENDORP/ELVERSELE/TIELRODE – Goed nieuws voor carnavalvierend Temse. Het Gemeentelijk Garnavalcomité Temse (GCT) zal de carnavalsgroepen uit Temse en de deelgemeenten volgend jaar een vergoeding toekennen als steun in deze crisistijd.

“We gaan de groepen uit groot-Temse met ons comité inderdaad financieel steunen”, stelt voorzitter Dirk Mettepenningen. “De carnavalsverenigingen zullen het zelfde bedrag krijgen gerelateerd aan de uitslag, van de traditionele jury van de carnavalstoet in de Temse in 2019. Dit omdat de huidige moeilijke coronaperiode ook de carnavalsverenigingen uit onze gemeente zwaar treft.”

In de marge was er nog meer leuk carnavalsnieuwsnieuws te rapen.

“Het Temsese carnavalscomité brengt volgend jaar een nieuw biertje naar eigen recept uit”, onthult de voorzitter. “Het wordt normaal gezien voorgesteld op 7 maart 2021. “Het jubileumboek ‘4x11jaar Carnaval Temse’ dat in de steigers stond is dan weer naar een latere datum verschoven. Dit als coronatijden het toelaten.”

“We gaan de groepen uit groot-Temse met ons comité financieel steunen”, stelt voorzitter van het GCT, Dirk Mettepenningen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *