Temse op kerstdag, pro De Warmste Week en contra Corona (Update)

Spreek een boodschap in en draag een verzoeknummer op aan familie en vrienden tijdens online livestream vanuit AC De Zaat op 25 december

TEMSE – De Warmste Week zorgt voor de meest uiteenlopende, verrassende initiatieven. Ook in Temse is dit niet anders. De vriendenkring van jeugdclub ’t Broebelke komt met een leuk initiatief op de proppen.

Uitgerekend op kerstdag, vrijdag 25 december zorgt de vriendenkring samen met enkele gelijkgestemde zielen voor een uitzonderlijk gebeuren. Op die dag maakt men LIVE online radio en televisie vanuit AC De Zaat, Frans Boelplein 1.

Al wie belangstelling heeft, kan zich aanmelden met een dubbel doel: een boodschap inspreken voor familie, vrienden, kennissen… die men ingevolge corona niet kan ontmoeten, en tegelijk een verzoeknummer aanvragen dat aansluitend bij de boodschap wordt gespeeld.

Het programma wordt live gestreamd via het ‘world Wide Web’ en kan dus door iedereen overal in heel de wereld, ook in zorgcentra, en ziekenhuizen, bekeken en beluisterd worden.

Wat moet je doen?

je mailt naar rudy.bredael@skynet.be:
je naam, adres en telefoon
de naam van de persoon/personen voor wie je boodschap bestemd is
(kort) de reden waarom je hem/haar/hen hebt uitgekozen
je geeft 3 titels + uitvoerder(s) van songs die je aan die persoon/personen wil opdragen
met een voorstel van tijdstip tussen 13 en 17 u. dat je langskomt, meer bepaald een tijdsruimte van 20’ (vb. 13.40-14 u.)
Je mail wordt beantwoord en vermeldt het tijdstip waarop je in het AC verwacht wordt.
Wie niet naar het AC kan komen mag gerust bellen of SMS-en naar Rudy Bredael om e boodschap door te geven via het nummer 0479 68 13 34

In het AC wordt je coronaproof verwelkomd door de gastpresentator. Je spreekt je boodschap in (uitgeschreven of geïmproviseerd, let wel niet langer dan 1’30”), waarna één van je drie verzoeknummers wordt gespeeld.

De livestream is te volgen via https://vimeo.com/event/554883.
Om coronaredenen worden in AC De Zaat geen toeschouwers of luisteraars toegelaten.

Organisatie: Vriendenkring Jeugdclub Broebelke, Waaslandse Videoclub Temse en Fotoclub After 4 in samenwerking met het gemeentebestuur.
Regie: Rudy Bredael en Walter Dierick.

Foto: Shutterstock

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *