Tot eind 2021 theaterwandeling ‘De Vos… in het Bos’ in het Scheldepark

TEMSE – Nu we niet meer samen mogen komen om cultuur te beleven, organiseert Cultuurcentrum Temse een theaterwandeling voor het hele gezin (4+) in ons eigenste Scheldepark.
De Vos in het Bos

“Theatergezelschap Anna’s Steen uit Kalmthout heeft de voorstelling ‘Voila! zei de Vos’ uitgekleed tot de essentie en herwerkt tot zes korte verhaaltjes van ongeveer 5 minuten”, stelt schepen Tineke Van Brussel  (N-VA). “Daarvan hebben ze een professionele filmopname laten maken in de prachtige natuur van een bos/park.”

De verhalen gaan over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan.
Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf! ‘De Vos… in het Bos’ is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels.

Laat je meevoeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling!
Volg met je gezin de wegwijzers in het park om de zes fragmenten van het theaterverhaal ‘De Vos… in het Bos’ te ontdekken.
De fragmenten kan je bekijken door de QR code met je smartphone te scannen.

Vanaf 19 december kan je naar hartenlust gaan zoeken naar de bordjes in het Scheldepark. Je kan ook het plannetje downloaden via www.cultuurcentrumtemse.be of afhalen in de Bibliotheek, de Toeristische Dienst of AC De Zaat.

De verhalen zullen beschikbaar blijven tot eind 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *