Enkel maar blije gezichten bij het bezoek van de Sint in Temse-Velle

TEMSE-VELLE – Sinterklaas en zijn Pieten brachten dit weekend ook een bezoek aan Velle, op hun terugweg naar Antwerpen waar de stoomboot wachtte om hen opnieuw naar Spanje te varen.
De Sint en zijn Pieten in Velle

“We kijken met een zéér goed en warm gevoel terug op het blitzbezoek van de Sint en zijn Pieten vanmorgen in de straten van Velle”, stelt mede-organisator Philippe Van Robaeys. “Het doel was om de kinderen dit jaar dan toch één ontmoeting te laten hebben met de kindervrienden, live én Coronaproof. Aan de meer dan 130 betoverde en dolgelukkige kindergezichtjes, maar ook aan die van hun (groot-)ouders te zien, is dit zeker geslaagd.”

“De kunstwerkjes die ze gemaakt hebben dienen om binnen de twee weken met Kerst de iets eenzamere en/of oudere Vellenaars een hart onder de riem te steken.

“Een grote dank-u-wel daarom aan iedereen die dit mee mogelijk gemaakt heeft! Het Gemeentebestuur en de Lokale Politie voor het vertrouwen en de toelating, de kids en ouders om de actuele Corona-regels op te volgen, de vele sponsors met financiële en/of materiële steun, het organiserende team en de vele helpers van de Sint.”

Meer foto’s, klik hier

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *