Ook Temse brengt licht in de duisternis

TEMSE – Net zoals in verschillende Wase gemeenten volgden dinsdagavond 1 december inwoners van Temse de oproep van Logo Waasland om hun huizen en gebouwen extra te verlichten met lichtjes of kaarsen.

De Wase Lichtpuntjesactie wil meer licht in het straatbeeld brengen om mensen in deze toch wel moeilijke tijden een hart onder de riem te steken. Ook gemeentebesturen deden mee, zoals in Temse, waar harten werd geprojecteerd op AC De Zaat. Omdat het niet de bedoeling was dat de grote massa een kijkje kwam nemen aan AC De Zaat figureerden enkele personeelsleden van de gemeente voor het gebouw. De actie Lichtpuntjes loopt nog heel december.

Zorg jij ook voor extra licht en sfeer in december?

Aansluitend bij de Wase actie roept het gemeentebesdtuur alle inwoners op om in december hun gevel, raam, balkon, voortuin… extra sfeervol te verlichten, zeker nu in deze donkere tijden. Ook een mooie tekst op de voordeur of knutselwerkje achter het raam kan het hart van de voorbijganger verwarmen en een boodschap van hoop en verbondenheid uitdragen.

Neem een foto van je ‘lichtpuntje’ en deel deze openbaar via jouw Facebook en/of Instagram met de hashtag #lichtpuntjesintemse.

Maak kans op een leuke attentie

Stuur je allerwarmste foto naar lichtpuntjes@temse.be met naam en adres en vermelding dat je akkoord gaat met de publicatie van je foto op de gemeentelijke communicatiekanalen.

Je mag één foto per adres insturen tot en met donderdag 31 december 2020.

Een onschuldige hand trekt uit de inzendingen 7 gelukkigen (verspreid over de deelgemeenten), die in de loop van januari een leuke verrassing krijgen.

Meer foto’s van de startactie, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *