Chauffeurs negeren massaal verkeerssignalisatie

TEMSE – Nog tot vrijdag 13 november is de Oeverstraat tussen de Markt en de Paterstraat een éénrichtingsstraat, in de richting van de Paterstraat. Toch zijn er heel wat chauffeurs die zich niks aantrekken van de verbodsborden.

De omleiding is omdat er een bouwkraan op de straat geplaatst is. Fietsers kunnen wel in beide richtingen rijden.

De omleiding gaat via Paterstraat – Pastoor Boelstraat – Akkerstraat of Oeverstraat – Schipperslaan – Nagelheetmakerslaan.

Toch zijn er heel wat chauffeurs die zich niks aantrekken van de verkeerssignalisatie. En toch tegen de stroom inrijden om tussen de mazen van het net te glippen. Dit tot ergernis van de chauffeurs die uit de richting van de Markt komen.

Wellicht gaat de politie extra controles uitvoeren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *