Carnavalscomité Steendorp stelt jubileumviering een jaar uit

STEENDORP – Carnavalscomité Orde van de Baksteen uit Steendorp verplaatst de viering van hun jublileumjaar (4×11) van 2021 naar 2022. Ze stelden wel een kalender samen voor de komende maanden ‘onder voorbehoud’.
Voorzitter Marc Ost

“Het voorbije carnavalsseizoen is abrupt afgebroken”, aldus voorzitter Marc Ost. ” Steendorp heeft op dat punt nog geluk gehad dat alles heeft kunnen plaatsvinden. Andere gemeenten hebben minder geluk gehad en hebben geen carnavalsviering kunnen organiseren.”

“Aangezien we in de onmogelijkheid verkeren om een definitieve kalender voor het komende carnavalsseizoente maken op te maken, stelden we er eentje samen ‘onder voorbehoud’.”

En dan is er de vraag of carnaval in 2021 wel zal kunnen doorgaan

“Omdat dit momenteel nog koffiedik kijken is hebben we besloten om 2021 als een voortzetting van 2020 te beschouwen”, zegt Ost. “Dit betekent dus dat er geen nieuwe Prins Carnaval zal aangesteld worden. In geval de carnavalsviering, in één of andere vorm, zou kunnen plaatsvinden, zal Prinses Anneke, die afgelopen seizoen de honneurs waarnam, aangesteld blijven.”

“Dit heeft ook tot gevolg dat ons jubileumjaar (4×11) en de viering hiervan verplaatst zal worden naar 2022. We houden iedereen zeker op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.”

“In geval de carnavalsviering, in één of andere vorm, zou kunnen plaatsvinden, zal Prinses Anneke aangesteld blijven.” (Foto’s: (C) Peter Perdaen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *