Nancy veegt medekandidaten van Het Rad onder de mat

Ook Stephanie en Tom houden de eer van Temse hoog

VILVOORDE/TEMSE – Deze week is het Temse boven in Het Rad, het spelprogramma op tv-zender Vier. Niet enkel met presentator en ingeweken Temsenaar Peter Van de Veire maar ook door de kandidaten. En één van die kandidaten zorgde dan nog voor een heuse primeur.

Het Rad is een dagelijks spelprogramma waarin de kandidaten letterpuzzels moeten raden en prijzen kunnen winnen door geld te verzamelen door aan het rad te draaien.

In een ver verleden liep het programma op VTM als Het Rad van Fortuin.

Dinsdagavond 25 augustus zorgde boekhoudster Nancy Verhulst, geboren en getogen in de Scheldegemeente, voor een heuse stunt.
Tijdens de eerste rond had ze zoveel geld verzameld, ruim 8000 euro, dat men met een probleem opgezadeld zat.

“”We zitten met een groot probleem, jij zit met een probleem, Nancy”, stelde Peter Van de Veire.” Je hebt zoveel geld verdiend… dat je gewoon de ganse winkel mee naar huis mag nemen !!”

Zo kreeg ze ondermeer een verblijf op een alpacaboerderij, een jaar lang gratis film kijken, twee spinningfietsen en ook de Suprisebox, deze keer gevuld met een elektrische step.

De finale kon ze niet tot een goed einde brengen, Met de tip ‘Onder vrienden’ vond ze niet de letterpuzzel: ‘Vrienden taggen op Facebook‘ Zo zag ze de prijs waar ze voor speelde:  ‘slaapkamers voor het hele gezin‘, aan haar neus voorbij gaan. Maar ze won in totaal wel €15 250  aan prijzen.

“Wat was dat ség ? Iedereen bedankt voor de vele complimenten en berichtjes ❣️ Ik geniet nog elke dag na als er prijzen binnenkomen ? Wat een fantastische belevenis”, schreef Nancy via haar Facebookaccount.

Tijdens de uitzending van vrijdag 21 augustus was  Stephanie De Gendt één van de kandidaten van het Rad. Zij was de gelukkige winnares van iets meer dan €5000 aan prijzen.

Ook Tom Sneppe, Education Manager bij een bekend haarmerk, deed donderdag 27 augustus een ‘Nancyke’. Hij had tijdens de eerste ronde 5600 euro verzameld, “Dat is een historisch moment”, klonk het bij presentator Peter Van de Veire.. “Want dat wil zeggen dat je de hele winkel kan kopen !”.

Tom bereikte de finale met een bedrag van 8100 euro maar kon het woord ‘Pyamaparty’ niet vinden. Maar andermaal werd Temse op de kaart gezet in Het Rad.

Bekijk een filmpje met Nancy op onze Facebookpagina’s: Editietemse, Nieuws en Info uit Temse en degazetvantemst.be

 

Nancy uit Temse won 15 250 euro aan prijzen in het Rad op Vier

 

De finalepuzzel kon ze niet tot een goed einde brengen

 

Ook Tom bereikte de finale, met 8100 euro en zette Temse andermaal op de kaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *