Peter Van de Veire gaat tv maken bij Vier en zal niet meer te zien zijn bij de VRT (maar wel nog te horen)

Ingeweken Temsenaar ruilt van TV-zender

Met de kwinkslag: “Peter van de Vier” heeft presentator, en ingeweken Temsenaar, Peter Van de Veire (48) op sociale media bekendgemaakt dat hij vanaf nu tv-programma’s zal maken bij SBS, het moederhuis boven zenders Vier en Vijf.

Daar presenteert hij nu al Het rad, en eerder De Battle. Tegelijk moeten de MNM-luisteraars zich geen zorgen maken.

Van de Veire blijft aan boord bij de VRT, maar dan exclusief voor de radio én hij blijft het Songfestival voor de openbare omroep volgen.

Vanaf maandag 24 augustus is hij weer elke werkdag te horen in De grote Peter Van de Veire-ochtendshow.

Op tv-vlak was het de laatste jaren veeleer stil voor Van de Veire bij de VRT. Vorig jaar presenteerde hij voor de vijfde keer de MIA’s, daarvoor onder meer Steracteur sterartiest (2019), Pop up live (2015) en Vrienden Van de Veire (2011).
(bron: Het Nieuwsblad)

Peter Van de Veire woont sinds enkele jaren in Temse. Nadat hij verhuisde uit zijn geboorteplaats Waarschoot. Zoals hij toen verkondigde: “Omdat Temse een rustige plek is  waar je toch ontzettend centraal zit: in de driehoek Brussel, Gent en Antwerpen.”

De presentator was niet de eerste BV die zich settelde in de Scheldegemeente. Ondermeer ook Siska Schoeters, Tomas de Soete en Sean Dhondt deden het hem voor.

Peter Van de Veire ruit VRT voor SBS

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *