Carnavalsvereniging de Sharkys heeft vaste stek aan The Ranch café

TIELRODE – Elk weekend staat carnavalsvereniging de Sharky’s met hun eetkraam aan The Ranch café. De zaakvoerder zorgt voor drank, de Sharky’s voor warme hapjes voor de klanten.

“Omdat we door de uitbraak van Covid 19 heel wat inkomsten misliepen met onze carnavalvereniging maakten we een deal met Bruno Blommaert van The Ranch in Tielrode”, vertelt Eddy Vermeulen van de Sharky’s. “Naast de afgelasting van de carnavalsfeesten zouden we met ons kraam ook aanwezig geweest zijn tijdens de Dorpsfeesten in Tielrode begin juni en Temse in de Wolken eind augustus.”

Steun het café

“Zolang de weergoden ons gunstig gezind zijn, en als het mogelijk is tot oktober, staan we met ons eetkraam aan de parking van The Ranch”, klinkt het. “Het is echt wel een win/win situatie, zowel voor ons als voor Bruno. Wij kunnen wat geld in het laatje brengen voor onze groep. Ons kraam is elk weekend, van vrijdag tot zondag, open. Naar huis om te eten hoeft niet, men kan gezellig blijven plakken in het café of op het terras. En zo steun je ook het café in deze moeilijke coronatijden.”

“Naast warme hapjes zoals loempia’s, kipnuggets of frietjes serveren we vanaf komend weekend ook calamares met tartaar”, verklapt Eddy. “Een reden te meer om ons eens te komen bezoeken.”

Elk weekend staan de Sharky’s met hun eetkraam aan The Ranch café in Tielrode

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *