Tot eind juli expo ‘De wereld op drift, hoop en wanhoop’ in de Dacca Loft

TEMSE – Van zaterdag 4 t/m zondag 26 juli kan men in de Dacca Loft, Kasteelstraat 74, de expo De wereld op drift, hoop en wanhoop bezoeken, een organisatie van het Cultuurcentrum Temse.

De tentoonstelling omvat het werk van:

Ann Backx, Anna Vandewalle, Annie Pauwels, Arlette Carrein, Avdia Van Art, Cecile Hennissen, Cecile Vanhoutte, Chantal Stevens, Danniella Dierckx, Els Janssens, Frans Wuytack, Gonny Vercruysse, Hilde Van Acker, Hugo Van Dienderen, José Schuurmans, Leentje Peirsman, Leo Van der heyden, Lieve Dejonghe, Marc De Vos, Marthe Vanhoutte, Martine Nauts, Min Spillemaeckers, Patrick Cornelis, Véronique CM Verheyen en Wout De Ridder.

De expo toont een verscheidenheid en rijkdom aan genres: keramiek, schilderijen (acryl- en olieverf op doek en aquarel), beeldhouwwerk, fotografie, textiel, collages en gedichten. Ook is er plaats voorzien voor de infostand van Natuurpunt Waasland (afdeling Scousele) en Grootouders voor het Klimaat.

De expo is vrij toegankelijk tijdens de weekends: zaterdag en zondag van 14 tot 18 u., zondag ook van 10 tot 12 u. of op afspraak via Leo Van der Heyden via 0472 76 32 30. www.keramist.be 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *