KV De Sharkys willen zich vooral amuseren

Carnavalsgroep stopt ‘Met het voor de eerste plaats te gaan‘.
TIELRODE – Komend weekend komt carnavalsvereniging KV De Sharkys voor het eerst naar buiten tijdens de stoet in Tielrode. Afgelopen zondag werden wagens en thema voorgesteld tijdens een carnavaleske doopplechtigheid in Bazel.

Tweede brouwsel

“Ons thema dit jaar is “Een fout aprés-ski plezierke met een Sharky’s bierke”, vertelt voorzitter Eddy Vermeulen. “Daarom dat we ons eigen bier lieten brouwen. Dat ondertussen in verschillende horecazaken in Tielrode en Temse verkocht wordt. Maar de verkoop loopt eigenlijk zo goed dat we al een tweede brouwsel moeten bestellen. Dat duurt ongeveer twee maanden. Dus we hopen tegen de Tielroodse Dorpsfeesten, begin juni, opnieuw te kunnen leveren. Tijdens de eerste stoeten zullen we wel nog ons bierke op de wagen hebben.”

Amuseren

“Zoals we vorige week al vertelden, dat gaan voor de eerste plaats, daar gaan we mee stoppen”, verklapt Vermeulen. “We hebben een mooie wagen, en als iedereen er op zit zullen velen verwonderd zijn. De prijzen die we pakken is meegenomen maar we doen dit jaar dus niet mee aan het songfestival, Met het prestige gedoe gaan we stoppen. We willen ons dit jaar gewoon amuseren. We zullen wel zien naar volgend jaar toe, dan vieren we ons 11-jarig jubileum.”

“De wagen bestaat uit drie delen, waaronder een wagen met een aprés-ski-hut en eentje met een skilift. De totale lengte bedraagt zowat dertig meter.”

Zondag (als de weergoden het toelaten) komt de groep dus voor het eerst naar buiten, voor eigen publiek, in Tielrode, daarna volgen Sint-Gillis-Waas, Belsele, Temse, Haasdonk en Kieldrecht.

“We lopen trouwens dit jaar voor het eerst twee avondstoeten, in Sint-Gillis-Waas en Kieldrecht”, klinkt het.

Kandidaat prins

In de rand van de doopplechtigheid pakte de voorzitter ook uit met het nieuws dat één van de leden, Danny Willems, één van de kandidaten is voor prins carnaval 2021 in Tielrode.
“Er waren al vier kandidaten voor de prinstitel volgend jaar in Tielrode en met de kandidatuur van Danny zijn er dat dus vijf. Iets wat nog nooit eerder gebeurd is in Tielrode”, aldus Eddy Vermeulen.

Meer foto’s, klik hier

“De prijzen die we pakken is meegenomen maar we doen dit jaar dus niet mee aan het songfestival”, klinkt het bij de Sharkys

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *