Dak van oud-politiegebouw zorgt weer voor veiligheidsproblemen

TEMSE – Voor de tweede week op rij belden bewoners van de Kasteelstraat het nummer 1722 voor veiligheidsproblemen aan het dak van het voormalige politiekantoor in de Kasteelstraat.
De brandweer kwam ter plaatse

Een deel van de dakgoot was door de storm Dennis los gekomen en de dakbedekking, zwarte dakleien, kwam op de straat terecht. Hierbij werden enkele wagens beschadigd. De auto’s in de straat en op de parking van het Dacca-complex moesten dan ook verplaatst worden.

En omdat de dakbedekking asbest bevatte moesten de bewoners binnen blijven en werden de de nieuwsgierigen op een afstand gehouden.

De gemeentediensten sloten de Kasteelstraat ter hoogte van het pand volledig af met dranghekken, in afwachting van een definitieve oplossing. Daardoor moeten de wagens vanuit het eerste deel van de Kasteelstraat voorlopig omrijden langs de Veerstraat en de Wilfordkaai.

Het oud-politiegebouw is sinds enige tijd verkocht. Normaal gezien zal de nieuwe eigenaar nog dit jaar beginnen met de renovatie en het omvormen van het pand tot een kleine 20 appartementen.

Meer foto’s, klik hier
E
en filmpje bekijkt u op onze Facebookpagina’s: ‘Editietemse.be’ en ‘Nieuws en Info uit Temse’

De Kasteelstraat ter hoogte van het oud-politiegebouw werd afgesloten voor alle verkeer, dus ook tweewielers moeten omrijden langs de Wilfordkaai

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *