Verlaag je energiekosten… ga langs bij Energiehuis Waasland

Zitdag in Temse op 1ste en 3de maandag

2020… het startjaar van het Energiehuis Waasland, gevestigd in Lamstraat 113 (gebouw Interwaas) in Sint-Niklaas, met zitdagen in alle Wase gemeenten.

In Temse kan je bij een medewerkster van het Energiehuis met allerhande vragen terecht over je energiekosten, -leverancier, premies e.a. en dit op de 1ste en 3de maandag van de maand, in het Sociaal Huis (OCMW-kantoor), Kouterstraat 1.

Het Energiehuis Waasland vloeit voort uit het Vlaams Energiehuis, een initiatief van de Vlaamse overheid, m.m.v. de Wase gemeenten en met Interwaas als lokale draaischijf.

De medewerkers informeren jou graag over energiegerelateerde zaken, zoals:

Hoe kan je je energiefactuur verlagen?
Hoe kan je de voordeligste energieleverancier vinden en inschrijven voor een groepsaankoop?
Voor welke premies kom je in aanmerking?
Welke energiebesparende voorzieningen kan je treffen bij bv. renovatie?
Hoe moet je een EPC-attest, een zonnekaart of thermografische info interpreteren?

Een afspraak maken is mogelijk via onderstaande contactgegevens. Als inwoner van Temse kan je bv. ook een afspraak maken voor het zitmoment in Kruibeke of elders, en omgekeerd.
In Temse kan je bij het Energiehuis terecht elke eerste en derde maandag, 9-11.30 u.dit in het Sociaal Huis (OCMW) Kouterstraat 1.
Tijdens schoolvakanties zijn er geen zitmomenten in de gemeenten, maar kan je wel op meerdere tijdstippen terecht in het Energiehuis zelf.

CONTACT

Zitdag Temse Klaartje Schatteman Sociaal huis (OCMW), Kouterstraat 1 tel. 03 780 52 00
Energiehuis Waasland Lamstraat 113 9100 Sint-Niklaas tel. 03 780 52 00  energiehuis@interwaas.be/  klaartje.schatteman@interwaas.be

www.interwaas.be/vlaams-energiehuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *