Autobedrijf Rapid slaat een nieuwe weg in

Alle merken voortaan welkom dankzij samenwerking met netwerk myCar.be

TEMSE – Voormalig Nissan dealer garage Rapid gaat vanaf heden in zee met het netwerk myCar.be. Daardoor kan men er voortaan terecht voor de aankoop en onderhoud van alle automerken.

Autobedrijf Rapid is een familiebedrijf van de tweede generatie. Het verhaal begint eind jaren ’60 in het centrum van Temse. Na verloop van tijd werden de bedrijfsgebouwen in de Nijsstraat en de Gasthuisstraat te klein voor het bloeiende familiebedrijf.

“Begin jaren ’80 namen we de splinternieuwe gebouwen langs de N16 in gebruik”, aldus huidig zaakvoerder Stephan Van der Gucht. “In 1994 werden we Nissan dealer. Enkele jaren geleden kreeg de showroom een grondige facelift, zodat we onze klanten op een zeer aangename en professionele manier kunnen ontvangen.”

Vanaf heden stapt het garagebedrijf over naar het netwerk myCar.be.

“Anno 2020 geloven we in een nieuw project”, vertelt Van der Gucht. “De automobielmarkt veranderd zo snel en de markt gaat veel breder gaan dan enkel één merk. Zeker met het bedrijf dat wij willen zijn, een bedrijf met een heel persoonlijke aanpak, waarbij de klant centraal staat. myCar.be is een Belgisch netwerk met hoofdzetel in Brugge. Ze bieden nieuwe en zeer recente tweedehandswagens aan, en alle merken naargelang de aanvoer in Europa.”

Meer dan 300 klanten en sympathisanten waren aanwezig op de officiële voorstelling.

Meer foto’s, klik hier

Het team van garage Rapid
Meer dan 300 aanwezigen tijdens de officiële voorstelling

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *