Nieuwjaarsreceptie Toerisme Temse

TEMSE – De nieuwjaarsreceptie van Toerisme Temse is jaarlijks het aperitief van het toeristisch seizoen. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, en er wordt gedronken en geklonken op wat komen gaat.

“Het Toeristisch seizoen lonkt veelbelovend”
Burgemeester Luc De Ryck

Zowat 100 aanwezigen op de nieuwjaarsreceptie

Aangekondigd door de belleman, schetste voorzitter Rita Heerwegh de hoogtepunten van het voorbije seizoen. Zij vermeldde als uitslag op het jaarrapport: Grote Onderscheiding.

Burgemeester Luc De Ryck, bevoegd voor Toerisme, weidde uit over het programma van 2020 en stond stil bij de uitschieters. De uitschieters voor het komende toeristisch seizoen situeren zich op het vlak van de strip en de feestelijkheden. “Maar de onbetwiste nummer één wordt de eigen warmeluchtballon, een initiatief en realisatie van de ervaren Temsese ballonvaarder Koen De Jonghe in samenwerking met het Gemeentebestuur en Toerisme Temse”, aldus burgemeester Luc De Ryck.

Onder de aanwezigen werden drie boekenpakketten verloot, voorzien van actuele Temsese publicaties. Alle aanwezigen ontvingen de toeristische brochure, die een overzicht biedt van alle belangwekkende activiteiten en een beeld schetst van het hedendaagse Temse.

 

Het bestuur van Toerisme Temse

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *