Binnenkort langverwachte camerabewaking in TTS zone

TEMSE – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de TTS Ondernemingsclub, van de gelijknamige industriezone, een New Years Party.

Place to be deze keer was het Regus gebouw aan de Luxemburgstraat. Het bedrijfsgebouw waar voorheen Neckerman was gevestigd. Na een stijlvolle receptie was er een gezellig samenzijn met netwerkmogelijkheden. Een DJ en de muzikanten van Just Friends zorgden voor de muzikale noot.

“Na vele jaren van vergaderen en vele discussies heeft mijn oproep van vorig jaar en ons manifest dat we afgelopen jaar afgegeven hebben aan de nieuwe bestuursploeg van Temse vruchten afgeworpen”, vertelde voorzitter Roland Van Gasse. “De schepenen Stephan Van der Gucht en Lieve Truyman hebben daar de nodige aandacht aan geschonken, en hiervoor oplossingen gezocht.”

Ik geef graag een kort overzicht:

1)”Voor het jarenlange aanslepende parkeerprobleem in de TTS zone zal er een oplossing komen. Hiervoor volgt in de loop van maart een infovergadering waarvoor iedereen van onze industriezone zal uitgenodigd worden.”

2)”Voor het eerst zijn in de meerjarenplanning van de gemeente Temse uitgaven ingeschreven voor het verbeteren van de infrastructuur en de reconversie van de TTS zone. Het gaat hier om een bedrag van 850 000 euro. Waarvan dit jaar 100 000 euro en dan telkens 150 000 euro de komende vijf jaar. Op deze manier kunnen we op korte en lange termijn de knelpunten en de problematieken die er zijn op het vlak van veiligheid en infrastructuur opgelost worden.”

3)”Eind januari zal er een definitieve toewijzing volgen voor het uitvoeren van de langverwachte camerabewaking in de TTS zone.”

4)”De uitvoering en de ontsluiting, het fietspaddossier en de heraanleg van het kruispunt N16 zullen in de loop van 2020 tot 2022 gerealiseerd worden.”

5)”De langverwachte werken aan de oostelijke tangent vermoedelijk in 2021 of 2022 van start gaan,  en tot slot, onze ondernemingsclub werd opgericht in 2005 en dat 15-jarig jubileum zullen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *