Veel volk en ambiance tijdens vierde Broebelfuif

TEMSE – Veel volk voor de vierde editie van de Broebelfuif, van de vriendenkring van JC Broebelke, in samenwerking met Comité 59. Dit voor de Warmste Week, ten voordele van het Centrum voor Blindegeleidehonden (BCG).

Eerst kon men genieten van lekkere paella, daarna kon men een dansje wagen tijdens de retrofuif met DJ Rudy en Broebelkes discobar. Er werd ook een kerststal ter waarde van 150 euro verloot voor het goede doel, ontworpen en geschonken door Dory Thijs. Er was ook nog een ode aan oud-drummer Jef Vermeiren, hij overleed eerder dit jaar en was lid van de organisatie van de Broebelfuif. De opbrengst wordt later bekend gemaakt.

Meer foto’s, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *