Politiezone zoekt vers bloed

TEMSE/KRUIBEKE – De politiezone Kruibeke/Temse is op zoek naar nieuwe politie-inspecteurs. Wie een opleiding tot inspecteur wil volgen, kan versneld de selectieproeven afleggen via een ‘fast track’ procedure in de Gentse politieschool PAULO.

In twee weken tijd, van 6 tot 17 januari, zullen alle selectieproeven afgelegd worden. Normaal gezien zijn die proeven verspreid over enkele maanden. Wie geslaagd is, kan al op 2 maart 2020 aan de opleiding tot inspecteur beginnen.

De politiezone Kruibeke/Temse organiseert op maandag 9 december tussen 16 en 20 uur in het hoofdcommissariaat in Temse infosessies voor wie interesse heeft in een job bij de politie. Geïnteresseerden krijgen uitleg over de selectieprocedure, de opleiding en werken bij de politie. Ze kunnen meteen ook kennis maken met de zone Kruibeke/Temse. Vooraf inschrijven voor de infoavond is verplicht, via mail naar pz.KruibekeTemse.communicatie@police.belgium.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *