Streekproductenbeurs door Confrérie Gouden Sleutel opnieuw schot in de roos

TEMSE – Ter gelegenheid van Erfgoeddag 2019 organiseerde Confrerie De Gouden Sleutel de tweede editie van de Streekproductenbeurs. Meer dan 600 bezoekers vonden de weg naar het oud-gemeentehuis.

In de schoot van Toerisme Temse werd in 2017 de Confrérie Gouden Sleutel opgericht: zij legt zich toe op de promotie van Temsese streekproducten. Voorzitter Rita Heerwegh en haar dynamisch bestuur hebben intussen al heel wat werk verzet rond dit initiatief.

De eerste beurs op Erfgoeddag 2018 was een groot succes en inspireerde om door te gaan.

De tweede editie vond plaats op zondag 28 april, op Erfgoeddag, in de feestzaal van het gemeentehuis. Met meer dan 600 bezoekers was de beurs opnieuw een schot in de roos. De bezoekers konden genieten van een verscheidenheid aan delicatessen en specialiteiten van Temse: van streekdranken tot ambtelijk bereide lekkernijen… 34 in totaal.

De conclusie is duidelijk: met dit initiatief heeft de Confrérie een gevoelige snaar geraakt. De inspanningen zullen dan ook intensief worden verder gezet.

Geschenkmanden met de streekproducten van Temse kunnen besteld worden bij de dienst Toerisme, Markt 1, Temse – tel. 03 710 12 00 – toerisme@temse.be. De brochure ‘Producten uit Temse’ is hier gratis verkrijgbaar.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *