Vanaf heden inschrijven voor muziekquiz Temse in de Wolken 2019

TEMSE – Sinds 2011 – het zilveren jubileum van de feestelijkheden op de Wilfordkaai – pakken Spirit en het Organisatiecomité van Temse in de Wolken op de vooravond van het 2-daagse evenement uit met een muziekquiz voor het breedste publiek. Voor de editie van dit jaar, vrijdag 23 augustus, kan men vanaf heden inschrijven.

Géén vragen over onbekende zangers, songs of componisten, géén ver gezochte tekstvragen, géén detailvragen voor ingewijden… Neen, de quiz richt zich tot iederéén. Alle deelnemers zullen nagenoeg alle muziekfragmenten (her)kennen, zodat het voor àllen plezant is om deel te nemen.

De quiz vindt plaats in de feestzaal van het gemeentehuis (Markt) op vrijdag 23 augustus, 19.30 u.

Systeem

De vragen worden gesteld aan de hand van muziekfragmenten (wie zingt/zingen…?).
Elke ploeg bestaat uit (maximum) 5 personen. Er kunnen ook nu weer (maximum) 30 ploegen inschrijven.
Samensteller-presentator is Dany De Bock.
Twee reeksen vragen worden samengesteld en gepresenteerd door burgemeester Luc De Ryck: enerzijds de vaste rubriek ‘The Sixties’, anderzijds een niet vooraf bekendgemaakt thema (2015: beroemde orkestleiders – 2016: meisjesnamen – 2017: plaatsnamen – 2018: oorlog en vrede).

Inschrijven kan tot donderdag 1 augustus via elke.koppen@temse.be met vermelding van de ploegnaam én de coördinaten (naam, adres, telefoon, emailadres) van de ploegverantwoordelijke.

De deelname is gratis.
Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.
Info: Elke Koppen – 03 710 12 52, elke.koppen@temse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *