Maandelijks akoestisch concertje in Broodjesbar Tartoefke

TEMSE – Sinds enige tijd organiseren Phillip en Caroline van Broodjesbar Tartoefke aan de Oeverstraat maandelijks een akoestisch concert in de zaak. Op zaterdag 20 april waren Wouter Verhelst en Ilse Van Dooren, alias ‘Little Boy and Nightingale’ uitgenodigd.

Little Boy & Nightingale aka Wouter Verhelst en Ilse Van Dooren zijn een duo met een passie voor blues, country en rock’n’roll. Dit straalde er zeker vanaf in hun act. Een breed repertoire, naast bluesnummers ook o.a. Kim Wilson, Randy Newman, BB King, John Hiatt, Bonnie Raitt, Townes van Zandt, Eric Clapton, Bruce Springsteen, Southside Johnny, Johnny Cash, Eagles, enz…

Kortom, akoestische blues, swingende rock’n’roll, country, rock uitgevoerd op akoestische gitaar, mondharmonica, percussie en een aangename stem van Ilse Van Dooren. Het was een klein maar gezellig concertje om duimen en vingers af te likken net zoals de broodjes en de andere lekkere gerechten van Tartoefke.

Wouter en Ilse zijn trouwens woonachtig in Temse en zullen in een andere bezetting ook optreden tijdens de Parkconcerten en Temse in de Wolken 2019

Meer info: ‘Broodjesbar Tartoefke’ @Facebook.

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *