KSV Temse blikt vooruit met klemtoon op eigen jeugd

TEMSE – Met een uitstekende derde plaats in de eindrangschikking in het vooruitzicht, organiseerde KSV Temse op woensdag 24 april een Paashappening in haar lokaal Club 45. Het gebeuren werd massaal bijgewoond.

Presentator Jürgen Boel introduceerde de verschillende sprekers: burgemeester Luc De Ryck, algemeen manager Alain Vereecke, technisch verantwoordelijke Jeugdopleiding Bart Claus en voorzitter Raoul Van Raemdonck.

KSV blikte in dankbaarheid terug op het voorbije seizoen, maar verwoordde ook duidelijk haar visie op de toekomst. De klemtoon zal voortaan liggen op de eigen jeugd en de spelers uit eigen streek. Zij moeten de basis vormen van een nieuwe succesrijke toekomst. De speeches mondden uit in een gezellig samenzijn.

V.l.n.r. de schepenen Wim Van Rossen (Open VLD) en Hugo Maes (CD&V), burgemeester Luc De Ryck (CD&V), voorzitter Raoul Van Raemdonck, Alain Vereecke, Bart Claus en Sportraadvoorzitter Bert Rooman.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *