N-VA Temse heeft een nieuw bestuur

Kim Aluwé verkozen tot nieuwe voorzitter
TEMSE – N-VA Temse heeft een nieuw bestuur. Dit bestuur en de nieuwe voorzitter werd gekozen tijdens de driejaarlijkse bestuursverkiezingen in de Mosterdpot in Steendorp.

Het nieuwe bestuur telt een recordaantal van 24 bestuursleden. Kim Aluwé, Gene Bosschaert, Tuur Brys, Paul Crutzen, Bert Louage, Raf Smet en Biser Zapryanov maken opnieuw deel uit van het bestuur.

Daarnaast werd ook een groot aantal bestuursleden voor de eerste keer verkozen: Sonja Bollens, Veerle Dehamers, Veerle Lyssens, Gino Van Havere, Lieve Van Hove, Linda Van Nerom, Kurt Verbraeken en Luc Vermeulen.
Het bestuur wordt vervolledigd door de mandatarissen van N-VA Temse: Lieve Truyman, Tineke van Britsom, Stephan Van der Gucht, Björn Van Asbroek, Davy De Rijbel, Werner Maerevoet, Geert Vandersickel, Cleo Callens en Martin Verheesen.

Kim Aluwé werd door de leden verkozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt hierbij Joris Baert op. Kim Aluwé (29) maakt sinds 2016 deel uit van het bestuur en was sinds oktober 2017 ondervoorzitter van N-VA Temse. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 werd ze eerste opvolger voor N-VA in Temse. Bij de komende verkiezingen in mei staat ze als kandidaat op de 17de plaats op de Oost-Vlaamse Kamerlijst van N-VA. Ze is werkzaam als archeozoöloge bij GATE en bestudeert dierlijke resten uit archeologische opgravingen.

Het nieuwe bestuur van N-VA Temse met vooraan ondermeer schepenen Lieve Truyman (3e v. links) en Tinneke Van Britsom (5e v. links) en voorzitter Kim Aluwé (4e v. rechts)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *