Stefan Ivens aangesteld als prins carnaval Tielrode 2019

Carnavalscomité roept kleine familie/of vriendengroepen op deel te nemen aan de stoet

TIELRODE – Samen met zijn nieuwe eredames Elly en Sara en hofdame Melissa zal Stefan Ivens voor de tweede keer regeren over Tielrode carnaval. onder de deskundige leiding van Ken Berckmoes, voorzitter van Orde van ’t Veir werd de prins en zijn gevolg aangesteld in het oud-gemeentehuis van Tielrode.

“En omdat ik helemaal de smaak te pakken heb zal ik mij ook kandidaat stellen voor de prinsverkiezing van volgend jaar”, kondigde Stefan in primeur aan.

Voor de stoet van komende zondag nodigt comité ‘Orde van ’t Veir’ kleine familie- en/of vriendengroepen uit om deel uit te maken van carnavalstoet.

“Op deze manier kan men gemeentelijke- of globale herinneringen en/of actuele gebeurtenissen op een ludieke manier in de kijker zetten. De bedoeling is dat dit met bescheiden attributen (kruiwagen, kinderwagen, enz..) gebeurt en zo een meerwaarde biedt aan de optocht.”, klinkt het. “Dit alles gebeurt uiteraard in een vredevol kader en volgens de regels van de stoet. Carnaval is een feest voor groot en klein. Er zal een beloning voorzien worden door de Orde van ‘t Veir na de stoet.Geïnteresseerde groepen melden zich vóór de stoet bij een verantwoordelijk bestuurslid.”

Meer foto’s van de aanstelling, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *