POLITIE. Woninginbraak, tegen geparkeerde auto en aanrijding tussen fietser en wandelaar

Woninginbraak
In de Doornstraat in Temse vond zaterdagavond een inbraak plaats. De woning werd doorzocht. Er werd geld en juwelen gestolen.

Dronken bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto
Zondagavond gebeurde er in de Steendonkstraat in Temse een aanrijding tegen een geparkeerd voertuig. De 46-jarige bestuurder uit Kruibeke legde een positieve ademtest af. De vrouw had 2.25 promille alcohol in haar bloed. Haar rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. Het voertuig was niet meer rijvaardig en werd getakeld.

Aanrijding fietser en wandelaar
In de polder in Tielrode zijn maandagvoormiddag een fietser en wandelaar gebotst. De wandelaar raakte licht gewond. De 61-jarige fietser uit Temse kwam ten val en werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *