Klinken op het voorbije en aankomende toeristische seizoen

TEMSE – De Nieuwjaarsreceptie van Toerisme Temse vormt jaarlijks de aanloop tot het nieuwe seizoen. Zowat 150 leden kwamen samen in Salons Den Oever om te klinken – op het voorbije – en te toasten op het nieuwe jaar.

Aangekondigd door de nieuwe belleman Bart Heynderickx, gaf voorzitter Rita Heerwegh een overzicht van de belangrijkste toeristische activiteiten en gebeurtenissen van 2018, met als conclusie dat Temses toerisme voortdurend in stijgende lijn gaat. Zij bracht ook hulde aan Franky De Graeve, die zij als uitgetreden schepen van Toerisme ‘een schepen uit de duizend’ noemde en symbolisch beloonde met attenties.

Burgemeester Luc De Ryck – nu bevoegd voor Toerisme – lichtte de sluier op van de toeristische hoogtepunten voor het nieuwe seizoen. Daarbij drukte hij o.m. de wens uit dat het proefproject om de waterbus in juli en augustus tot in Temse te laten varen werkelijkheid zou worden.

De aanwezigen ontvingen allerlei publicaties, o.m. de brochure die het voorontwerp vormt van de meer gedetailleerde toeristische brochure die op de opening van het toeristisch seizoen wordt bedeeld. De opening is voorzien in de feestzaal van het gemeentehuis op zaterdag 30 maart.

Meer foto’s, klik hier

Het bestuur van Toerisme Temse met de toerismefunctionarissen, de beiaardier, de belleman en gemeenteraadsleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *