Vlaams Belang volgt het gemeentebestuur ook deze legislatuur met argusogen

TEMSE – Op vrijdag 18 januari vond de nieuwjaarsreceptie van Vlaams Belang Temse plaats in de foyer van de Mosterdpot in Steendorp. Als gastspreker hadden zij Chris Janssens uitgenodigd, fractieleider van de partij in het Vlaams Parlement.

“We kunnen ervan uitgaan dat ze ook in Temse te laf zijn om het cordon te doorbreken”
Sylvia Rombaut

Als voorzitter mocht Sylvia Rombaut de aanwezigen verwelkomen.

“We zijn er in Temse 2 procent op voorruit gegaan en komen dus op 15.3 procent”, aldus Sylvia Rombaut. “We winnen hiermee één zetel. Omdat CD&V en NVA samen maar een nipte meerderheid halen van 15 zetels op 29 namen ze er ook Open VLD bij. Aangezien Open VLD 14.9 procent behaalde en dus minder dan onze partij kunnen we ervan uitgaan dat ze ook in Temse te laf zijn om het cordon te doorbreken.”

Ook Annemie Muyshondt, fractieleider in de gemeenteraad nam het woord en bedankte alle bestuursleden voor het geleverde werk.

Annemie Muyshondt: “We zijn heel blij met onze extra gemeenteraadszetel die Tim Stevelinck voor ons in de wacht heeft gesleept. Deze vooruitgang is vooral te danken aan onze lijsttrekker Sylvia Rombaut die meer dan 1150 voorkeurstemmen wist te veroveren. Politiekers beloven graag, maar doen weinig, wordt wel eens beweerd. Wat wij vandaag hier vooral beloven is, dat u en Temse mag rekenen op onze inzet, onze waakzaamheid bij de te nemen beslissingen, ons enthousiasme en deskundigheid. Wij zullen al de andere partijen en het gemeentebestuur in het bijzonder, volgen met argusogen.”

“Onze GR_OCMW fractie ziet er dus nu uit als volgt: Sylvia Rombaut, Johan Waltens, Tim Stevelinck en ikzelf als fractieleider en Paul Oste als onze vertegenwoordiger in het Bijzonder Comité Sociale Dienst.”

Het bestuur van Vlaams Belang Temse
De leden van de fractie voor Gemeenteraad/OCMW en Sociale Raad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *