The Ranch in de wolken met verkiezing tot Beste Café

TIELRODE/TEMSE – Voor het derde jaar op rij werd café The Ranch in de ruisstraat in Tielrode door de lezers van Het Nieuwsblad verkozen tot Beste Café van Temse. Zaakvoerder Bruno Blommaert is in de wolken.

“We hebben heel wat vaste stamgasten die allemaal gestemd hebben”, vertelt Bruno. ” The Ranch is eigenlijk het laatste volkscafé in de gemeente. Maar we hebben ook heel wat verenigingen die hier hun vaste stek hebben. Zo zijn we het stamlokaal van wielertoeristenvereniging de Jan Bogaert Vrienden. We huisvesten ook drie schuttersmaatschappijen die regelmatig komen schieten op de liggende wip. Sinds heel wat jaren vinden ook de carnavalsfuiven van het Tielroodse carnavalscomité hier plaats. Ook carnavalsvereniging de Gommybears hebben hier hun stamlokaal. Vorige week was er hier nog de verkiezing van de Prins carnaval 2019.”

Op regelmatige basis organiseert The Ranch ook evenementen en activiteiten.

“Zo komt zondag 2 december Sinterklaas langs en organiseren we binnenkort een kerstmarktje met bezoek van de Kerstman. Tijdens de zomer, rond 11 juli, zorgen we ook voor veel ambiance met optredens van artiesten uit de regio tijdens Vlaanderen Feest”, klinkt het.

Naar aanleiding van de verkiezing tot Beste Café 2018 organiseert The Ranch een feestje voor alle klanten en sympathisanten op vrijdag 11 januari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *