Massa kinderen verwelkomen de Heilige Man en zijn helpers

TEMSE – Vele honderden kinderen, samen met ouders en grootouders waren afgezakt naar de Wilfordkaai om de Heilige Man uit Spanje te verwelkomen. Naar goede gewoonte kwam hij per boot naar de Scheldegemeente. De Belleman van Temse Bart praatte het geheel mooi aan elkaar.

Een delegatie van het schepencollege (o.l.v. de burgemeester) en UNIZO begroetten de Sint op het ponton aan de Wilfordkaai. Omstuwd door honderden kinderen, ouders en grootouders gingen de Sint en zijn (pikzwarte) Zwarte Pieten in stoet richting gemeentehuis, begeleidt door streetband de Strooien Hoedjes. Op de pui van het gemeentehuis werd de Heilige Man geïnterviewd door de burgemeester. De Sint gaf daarna het sein tot de ballenworp. Nadien konden de kinderen in het gemeentehuis op de foto met de Sint en zijn helpers.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *