Kerstconcert in Heilig Hartkerk met Barbara Dex en Sandrine

TEMSE – Ondanks alle perikelen omtrent het voortbestaan van de kerken in Temse en het stopzetten van de eucharistieviering in de Heilig Hartkerk op zaterdag, blijft er één vaste waarde: het Kerstconcert op tweede kerstdag op de 2de kerstdag.

Dit jaar reeds voor de vijfde keer.

Barbara Dex

“In 2014 gaf Willem Vermandere een gesmaakt kerstconcert. Wie er toen bij was, herinnert zich nog dat Willem van de pastoor wilde weten waarom er in de kerststallen in de kerken nooit een os en een ezel staan”, aldus Alfons Poppe. “Het concert in 2015 was niet alleen voor de organisatoren een geweldig gebeuren, maar vooral heel Temse: niemand minder dan de Kolacny Brothers met hun wereldberoemd SCALA-koor waren toen te gast. Van deze geweldige show spreekt men in Temse nog.

De volgende in het rijtje was een waardige opvolger: in 2016 stalen Free Souffriau en echtgenoot Miguel Wiels de show. De fluwelen stem van Free en het muzikale talent van Miguel samen in een kerstconcert. Dat vonden ook de aanwezige BV’s Peter Van De Veire en Kris Wauters (Clouseau).
(lees verder onder de advertentie)

“In 2017 brachten we een talent eigen bodem op het podium: Garry Hagger. Hij zong zich de ziel uit het lijf en wie hem kent of gehoord heeft, weet wat dit betekent: Een stem als een klok.”

Sandrine Van Handenhove

En nu voor de vijfde editie staan Barbara Dex en Sandrine, voor de eerste maal in Temse, samen op het podium en samen op een kerstconcert.

Barbara Dex, dochter van Mark Dex, kreeg muziek met de paplepel ingegeven. Sandrine van Handenhove, afkomstig uit Sint-Niklaas, treedt tegenwoordig meestal op in musicals.

Kaarten zijn vanaf 1 oktober te koop (20 euro) op volgende adressen:

E.H. Raf De Loor R. Lefèvrestraat 1
Alfons Poppe Tulpenlaan 9
CM & ACV Oeverstraat 9
of concertheiligharttemse@gmx.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *